Nu in de verkoop!
Nu beschikbaar Woningaanbod

Start verkoop Carte Blanche

Op donderdag 13 juni start de verkoop van het nieuwbouwproject ‘Carte Blanche’ in het i-centrum Veenendaal-oost aan de Van Essenlaan 1.

Van 19.00 tot 21.00 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met dit bijzondere concept, waarbij je zelf bepaalt hoe je nieuwe huis er uit ziet en in welke kleur en architectuurstijl.

Carte Blanche Veenendaal: ontwerp je eigen huis!
• kies zelf de architectuurstijl die bij je past
• bepaal de karakteristieke elementen van jouw huis
• jouw droomhuis vanaf €199.500 euro v.o.n.
• je eigen smaak, je eigen indelingskeuze
• goede begeleiding door wooncoach, helder stappenplan
• perfecte ligging; dicht bij ’t centrum, het groen en de snelweg

Zo persoonlijk kan wonen zijn

Je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen huis. Wil je zélf bepalen hoe jouw nieuwe huis er uit ziet? Zelf bepalen welke kleur en architectuurstijl het wordt? Zelf de indeling kiezen? Zelf het bouwproces van A tot Z meebeleven? Dat kan bij Carte Blanche Veenendaal. In dit project heb je als koper grote invloed op de architectuur en indeling van je nieuwe woning. Binnen vier architectuurstijlen, Traditioneel/Oudhollands, Landelijk, Jaren 30 en Modern, kun je de karakteristieke elementen, die jij mooi vindt, zelf kiezen en zo je eigen huis samen stellen.

 

 

 

 

 

Een eigen huis in jouw eigen smaak is nu binnen bereik. Samen met de wooncoach van Vastgoed Concept en LATEI doorloop je het gehele bouwproces. Van keuze van de kavel, de architectuurstijl en de stijlelementen tot het moment dat jouw droomhuis wordt opgeleverd.

Kun je niet op deze avond? Kom dan naar Oost Ontmoet, zaterdag 15 juni van 15 tot 18 uur in en rond het i-centrum. Beleef op deze dag ook hoe leuk het wonen is in Veenendaal-oost.

Meer informatie is te vinden op www.carteblancheveenendaal.nl


 

« Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen