Nu in de verkoop!
Verwacht Woningaanbod

Zonnig en drukbezocht Oost ontmoet!

Ondanks de stevige wind, was het op zaterdag 15 juni zonnig, gezellig en druk in Veenendaal-oost. Zo'n 800 mensen kwamen een kijkje nemen in de wijk tijdens Oost ontmoet!

 

 

 

 

 

  

Optredens en andere activiteiten

Buiten was op twee podia een keur aan muziek, dans en theater te zien en voor de kinderen was een uitgebreid aanbod aan leuke activiteiten, ook op het water. Bekijk hier de foto's van Oost ontmoet!

Stadsdichter Mats Beek droeg twee gedichten voor over de wijk, één speciaal over de bijzondere straatnamen van Buurtstede. Houd de website in de gaten, beide gedichten staan daar binnenkort op.

Oost ontmoet werd mede mogelijk gemaakt door een groot aantal enthousiaste partijen.

Aftrap Ontmoetingshuis

Voorafgaand aan het middagprogramma ontmoetten bewoners en de toekomstige gebruikers van zowel het Ontmoetingshuis als het Kloppend Hart Huis elkaar in de wijk. Wethouder Arianne Hollander opende de feestelijkheden en gaf het officiele startsein voor de bouw van het Ontmoetingshuis door het bouwbord te onthullen.

i-centrum druk bezocht

Het was een drukte van jewelste in het i-centrum, waar veel bezoekers zich uitgebreid lieten informeren over de nieuwe en lopende woningbouwprojecten, mogelijkheden voor financiering en verzekeren en interieurstyling.

Op de hoogte blijven over Veenendaal-oost?

Wilt u ook op de hoogte blijven van de activiteiten en woningbouwprojecten in Veenendaal-oost? Schrijf u dan via deze website in op de e-nieuwsbrief. Voortaan ontvangt u dan snel en eenvoudig het nieuws uit de wijk in uw eigen mailbox!

 

« Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen