Alles binnen handbereik...
Als prettig wonen een optelsom van gemakken en voorzieningen is, springt Veenendaal er goed uit. Natuur, ontspanning en economische bedrijvigheid zijn op steenworp afstand ruimschoots aanwezig. Centraal gelegen, prima bereikbaar met eigen en openbaar vervoer en met een uitgebreid aanbod aan winkels en andere voorzieningen. Dat en nog veel meer is Veenendaal. 

WijkimpressieEen wijk in wording
Aan de oostzijde van Veenendaal worden circa 3.200 woningen gerealiseerd. Veenendaal-oost, een duurzame wijk met kleine herkenbare buurten, veel verschillende woningen en de voorzieningen die je nodig hebt dichtbij. Veenendaal-oost ligt tussen stad en groen, op 10 fietsminuten van het centrum van Veenendaal en met de natuur om de hoek. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

InformatiecentrumInformatiecentrum
Aan het begin van de wijk staat een groot informatiecentrum. Hier kunt u terecht met al uw vragen over Veenendaal-oost en de woonmogelijkheden in de wijk.

De informatrices ontvangen u graag bij de grote maquette van het plangebied en kunnen u alles over de wijk en het woningaanbod vertellen. Kom gerust eens kijken, de koffie staat klaar! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen