Nu in de verkoop!
Woningaanbod

Algemene voorwaarden:

Veenendaal-oost respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, behalve aan hen die direct zijn betrokken bij uw eventuele informatieaanvraag, zoals de ontwikkelende partijen in Veenendaal-oost. De gegevens zullen alleen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws over Veenendaal-oost d.m.v. een e-mailnieuwsbrief. Wij gebruiken uw gegevens om de informatieaanvraag zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

We willen graag dat mensen die de website van Veenendaal-oost bezoeken, het een duidelijke en goede website vinden. Daarom verzamelen we informatie over bijvoorbeeld welke browser door de bezoekers gebruikt is, klikgedrag, tijdstip van het bezoek aan de website en hoe vaak de website wordt bezocht. Deze informatie is niet terug te leiden naar een bepaalde persoon.

U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de hyperlink Afmelden te klikken in de nieuwsbrief. U kunt uw gegevens en profiel altijd controleren of wijzigen door in de nieuwsbrief op de hyperlink Profiel aanpassen te klikken.

Veenendaal-oost kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.

januari 2013

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen