Oost in beeldActiviteiten
In Veenendaal-oost is van alles te doen door, voor en met bewoners.  Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden. Kijk ook eens bij Oost in beeld voor foto's en video's van activiteiten in de wijk.  Op zoek naar het laatste nieuws of welke activiteiten er binnenkort zijn? Kijk op Nieuws en Agenda.

Het Buitenhof op de kaartMoestuin
Een groep bewoners met groene vingers heeft een tijdelijke moestuin aangelegd naast de scholen, aan het begin van de wijk. Ook de schoolkinderen kunnen er aan de slag. De moestuin heeft inmiddels een naam 'Het Buitenhof' en een eigen website met tuiniertips en foto's.

Website loopgroep VeenendaalHardloopgroep
Ook voor sportieve mensen is in Veenendaal-oost alle ruimte. Een enthousiaste groep startende lopers heeft een hardloopcursus gevolgd. En met goed gevolg, want tijdens de eerste ‘Loop van Oost’ in november 2012 haalde iedereen de finish!

Nieuws kinderactiviteitenKinder- en jeugdactiviteiten
Ook de kinderen in de wijk laten van zich horen. Zij kunnen deelnemen aan allerlei bijzondere activiteiten, met thema’s koken, sport, film en creatieve workshops. Zo hebben de kinderen zelf al wilde bloemen gezaaid in de wijk, vogelverschrikkers gebouwd voor in de moestuin en een workshop ‘pimp mijn wijk’ gevolgd. Contactpersoon is activiteitenbegeleider Koen Baart, bereikbaar via e-mail: koen.baart3@gmail.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen